Nyomtatás

Továbbra is várjuk projektötleteiket

Írta: Csépe László - .

leaderMagyarország Kormánya célul tűzte ki a társadalmi együttműködés erősítését és a szegénység, valamint a hátrányos megkülönböztetés elleni küzdelmet, ezen belül a vidéken élők számára a vidéki települések élhetőbbé, vonzóvá tételét.

A cél elérését a Kormány a LEADER Helyi Akciócsoportok együttműködésével tervezi megvalósítani.

A felhívás keretében a HACS-ok, így a Zagyvaság Vidékfejlesztési Egyesület is a Közös Agrárpolitikai Stratégiai Tervhez fűződő Helyi Fejlesztési Stratégiát dolgoz ki a 2024-2027-es időszakra, amely a helyi fejlesztési igények, a térségben felmerülő projektötletek alapján, a térségi igények kielégítését célozza.

Mindezek megvalósítására pályázati kereteken belül nyílik majd lehetősége a HACS területén lévő települések mikro-, kis- és középvállalkozásainak, nonprofit gazdasági társaságoknak, civil szervezeteknek és önkormányzatoknak.

Kérjük, amennyiben lenne olyan projektötlete, amely a fenti célokhoz illeszkedik és pályázat segítségével megvalósítható településén, kérjük írja fel a projektgyűjtő adatlapra és juttassa el azt hozzánk 2023. szeptember 20-ig.

Az adatlapot ide kattintva tudja letölteni!        

Kérdései esetén forduljon a Zagyvaság Vidékfejlesztési Egyesület munkatársaihoz, az alábbi elérhetőségeken:

Személyesen: hétfőtől péntekig 8-16 óra között, 3000 Hatvan, Balassi Bálint út 3.

Telefonon: 70/3853971

Emailen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Köszönjük segítő együttműködését.