Nyomtatás

HFS projektgyűjtés

Írta: Csépe László - .

A 2014- 2020-as időszakban a Zagyvaszás Vidékfejlesztési Egyesület várja a helyi akciócsoport területéről azokat az elképzeléseket, melyek alapját jelentik majd az elkövetkezendő időszak Helyi Fejlesztési Stratégiájának.
A korábbi évekhez hasonlóan, hogy a helyi közösség területén a kedvezményezettek elképzeléseiket meg tudják valósítani, gyűjtjük a projektjavaslatokat, melynek megkönnyítéséhez a mellékelt projektgyűjtő adatlapon várjuk folyamatosan a projektötleteket. A projektjavaslatokat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre szíveskedjenek megküldeni.
Ahhoz, hogy a helyi fejlesztési stratégiánk alapján majd pályázatát meg tudja valósítani, reális és költséghatékony ötleteket várunk.
A pályázatok részletes szabályairól egyelőre még nem tudunk tájékoztatást adni, majd erről a jogszabályok megjelenése után feltétlenül tájékoztatjuk Önöket. A Zagyvaszás Vidékfejlesztési Egyesület a beérkezett projektötletek alapján állítja majd föl a helyi fejlesztési stratégiájában azokat a prioritásokat, melyekre 2014-2020 között pályázatot lehet majd benyújtani.

A projektjavaslatok formanyomtatványa letölthető itt!