2015/7. Hírlevél

                 
-

2015/7. Hírlevél

Zagyvaság Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület

Tisztelt Látogató!

Honlapunk az alábbi friss hírekkel bővült!

 


Tájékoztató a vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére 2015-től igénybe vehető támogatások gépjárműtípus módosításának lehetőségéről

2015. július 13. napján megjelent a Darányi Ignác Terv EMVA társfinanszírozású intézkedések Irányító Hatóságának 25/2015. (VII. 13.) számú közleménye az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó, a vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére 2015-től igénybe vehető támogatások részletes feltételeiről szóló 21/2015. (IV. 17.) MvM rendelettel (a továbbiakban: Rendelet) szabályozott, az egyes beszerezni kívánt gépjárműtípusok módosításáról.

Bővebben...


Megalakult a Herman Ottó Intézet, az FM háttérintézménye

Egy korszerű államszervezetben szükség van olyan háttérintézményekre, amelyeknek a feladata szakpolitikai döntések tudományos megalapozása - jelentette ki Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter pénteken Budapesten a Földművelésügyi Minisztérium háttérintézménye, a Herman Ottó Intézet megalapítása alkalmából.

Bővebben...


Elfogadták a Hatvani Nyilatkozatot

2015. június 24-én Tájgondozás, tájfejlesztés és ökoturizmus - elméletben és gyakorlatban címmel rendeztek konferenciát a hatvani Széchenyi Zsigmond Vadászati Múzeumban, amelyen elfogadták a Hatvani Nyilatkozatot.



Ügyfél tájékoztató az MVH helyszíni vizsgálatairól

Az MVH ügyfeleinél folytatott EMVA beruházásos helyszíni vizsgálatok eredményes és zökkenőmentes végrehajtása az elkövetkező hónapokban még hangsúlyosabb lesz.

Az ellenőrzésekkel kapcsolatos tévhitek eloszlatása érdekében és a még hatékonyabb tájékoztatásért egy rövid összefoglaló anyagot állított össze a TEFO.

A levél egy rövid kivonata mindazon információknak amely megtalálhatók az MVH honlapján.

Ügyfél-tájékoztató.pdf




 

 - - -
Nem szeretne több Hírlevelet kapni?
Powered by AcyMailing