Konferencia a tájgondozásról, tájfejlesztésről és ökoturizmusról

                 
-

Konferencia a tájgondozásról, tájfejlesztésről és ökoturizmusról

Zagyvaság Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület

Tisztelt Látogató!

A rendező Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), a Földművelésügyi Minisztérium (FM), a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE), a Zagyvaság Helyi Vidékfejlesztési Egyesület (LEADER HACS), a Zöldutak Módszertani Egyesület (ZÖME), valamint a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI) nevében ezúton tisztelettel meghívjuk Önt - illetőleg az Ön által kijelölt munkatársát - a
 

Tájgondozás, tájfejlesztés és ökoturizmus jegyében címmel
 

2015. június 24-én Hatvanban rendezendő szakmai műhely konferenciánkra.

Az eseményen bemutatásra kerülnek azok a jó gyakorlatok, megvalósult projektetek, kutatások, amelyekben a tájhoz kötődő tevékenységek társadalmi vetülete is megjelenik, ahol fejlesztés táji léptéke lehetőséget jelenthet a helyi közösség megerősödéséhez, valós együttműködések elindításához.

A közösségi kezdeményezésű fejlesztések, a térségi tervezési elképzelések, valamint a fiatal kutatók tájérték-feltáró kezdeményezéseinek bemutatása mellett a Budapesti Corvinus Egyetem Tájépítészeti Karának új képzési irányát, a tájgondnoki képzést is megismerhetik az érdeklődők.

A rendezvénynek a Széchenyi Zsigmond Vadászati Múzeum ad otthont (Grassalkovich Kastély, 3000 Hatvan, Kossuth Lajos tér 24.).

A konferencián való részvétel térítésmentes, de előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött! Részvétel csak visszaigazolt regisztrációval lehetséges!

A szervezők ezúton hívják fel a figyelmet, hogy a regisztrációkat a beérkezési idő, illetve a terem befogadóképességére tekintettel tudják elfogadni és visszaigazolni!

Jelentkezését az alábbi linken elérhető regisztrációs űrlap kitöltésével teheti meg legkésőbb 2015. június 15. (hétfő) 12 óráig. A regisztrációs űrlap ide kattintva érhető el.

A konferenciáról a további információkat olvashat a http://www.nakvi.hu/node/594922 címen.

 

 - - -
Nem szeretne több Hírlevelet kapni?
Powered by AcyMailing