2015/5. Hírlevél

                 
-

2015/5. Hírlevél

Zagyvaság Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület

Tisztelt Látogató!

Honlapunk az alábbi friss hírekkel bővült!

 

Konferencia a tájgondozásról, tájfejlesztésről és ökoturizmusról

Konferencia a tájgondozásról, tájfejlesztésről és ökoturizmusról. A tájgondozás, tájfejlesztés és ökoturizmus jegyében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), a Földművelésügyi Minisztérium (FM), a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE), a Zagyvaság Helyi Vidékfejlesztési Egyesület (LEADER HACS), a Zöldutak Módszertani Egyesület (ZÖME), valamint a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI) 2015. június 24-én szakmai műhely konferenciát rendez Hatvanban.

Bővebben...


Támogatási kérelmek benyújtásának felfüggesztése

A vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére 2015- től igénybe vehető támogatások 2. célterülete esetén 2015. május 7. 11 óra 15 perc határidővel a támogatási kérelmek benyújtása felfüggesztésre került.

http://umvp.kormany.hu/download/5/52/f0000/IHk_2015_012_%28V_07%29_IHkozlemeny.pdf




Alapszolgáltatások fejlesztése - MVH közlemény

Megjelent az 55/2015. (IV. 24.) számú MVH Közlemény az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó, a vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére 2015-től igénybe vehető támogatások részletes feltételeiről.

A közleményt és mellékleteit ide kattintva érheti el!



Helyi termék éve szakmai fórum Hatvanban is!

A Földművelésügyi Minisztérium kiemelt figyelmet fordít a helyi termékek előállításának ösztönzésére, az értékesítési csatornák növelésére és a termékek fogyasztókkal történő megismertetésére, ezért a 2015. évet a Helyi termék évének nyilvánítja.

Bővebben...


 

 

 

 - - -
Nem szeretne több Hírlevelet kapni?
Powered by AcyMailing