2014/7. Hírlevél

                 
-

2014/7. Hírlevél

Zagyvaság Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület

Tisztelt Látogató!

Honlapunk az alábbi friss hírekkel bővült!

 

Termelők és kézművesek jelentkezését várja a NAKVI

Termelők és kézművesek jelentkezését várja a NAKVI a Belvárosi Piacon és a Szabadság téren egyaránt működő Vidék Mustra – Termelői piac a főváros szívében elnevezésű rendezvényen való részvételre.

Bővebben...


Leader lefedettség kérdése

Több, egymástól független képviselői információ szerint az az elképzelés fogalmazódott meg, mely szerint a Leader program országos lefedettsége helyett, kizárólag a leghátrányosabb helyzetű (LHH) kistérségek indíthatnak Leader programot a 2014-2020-as időszakban. Ezzel kapcsolatban több szakmai kérdés és aggály is felmerül, mely annyiban érinti a 2007-2013-as időszak végrehajtását, hogy a felkészülés és annak eredményessége a lassan letáruló programozási időszak feladat és felelősségi körébe (is) tartozik.

Bővebben...


23. Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállítás 2014. augusztus 20-17.

Tisztelt Partnerünk!

A Farmer-Expo kiállítás évek óta a leglátogatottabb szakmai kiállítások közé tartozik, a korábbi évekhez hasonlóan idén is legalább 30.000 fő látogatót várunk.

A szakkiállításon történő részvétel egyik kiemelkedő célja évek óta a hosszú távú üzleti kapcsolatok építése, ez mutatkozik meg a rendezvény minden területén.

Bővebben...


Magyar termékalap

Tisztelt Magyar Gazdák és Magyar Kézműves termékeket gyártók!


Engedjék meg, hogy pár szóban bemutassam kezdeményezésünket!
A Magyar Termék Alap egy civil szerveződésként indult másfél éve, vezető magyar termékeket gyártó cégek támogatásával. www.magyartermekalap.hu

Célunk, hogy létrejöjjön Magyarországon egy erősebb együttműködés szeretetszolgálatok, gyártók és szponzorok között; melynek során gyártói felajánlások által, vagy termékeket termékszponzorokon keresztül, gyártói áron megvásárolva juttatunk el terméksegélyeket valós emberi szükségletekhez. Eddig a 2012-es  árvíz alatt, továbbá a hajléktalanok megsegítésében, az idősek ellátásában, a határon túli rászorultak ügyében, gyermekotthonok megsegítésében és sok más szervezetnél már sikerült jelentősen közreműködnünk.

Bővebben...


Közösségvezérelt helyi fejlesztés, avagy hogyan vonhatók be az emberek a döntéshozatalba

INTERJÚ

http://urbact.eu/uploads/tx_sitenews/Urbact-CLLD-top.png

Közös álláspont a Közösségvezérelt helyi fejlesztés (CLLD) jelentéséről, a közösségi tervezéssel kapcsolatos tapasztalatok megosztása, mire használható ez az eszköz a nem városi térségekben, és megérteni azokat a kihívásokat, amelyeket a CLLD városi alkalmazása jelent – ezek voltak a fő célkitűzései annak a munkaszemináriumnak, amelyet az URBACT a közelmúltban szervezett közösségvezérelt helyi fejlesztés témában.

Bővebben...


Megújult a nagykökényesi Művelődési Ház épülete

Nagykökényes Község Önkormányzata falumegújításra és –fejlesztésre LEADER Helyi Akciócsoportok közreműködésével 2012-től igénybe vehető támogatásra “A nagykökényesi Művelődési ház felújítása” címen nyújtott be támogatási kérelmet. Pozitív döntést követően 2013. novemberében el is indulhattak az építési munkálatok, melyhez 4 686 393 Ft támogatást vettek igénybe.

Bővebben...


Muzsikál a Zagyva - Modern zenei koncertek

Az Összefogás Ecsédért Egyesület a 35/2013. (V.22.) VM rendelet alapján a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához 2013-ban nyújtandó támogatás pályázati felhívásának keretében a „Civil szervezetek, egyházak és önkormányzatok közösségépítő, hagyományőrző tevékenységéhez, megújuló energia hasznosításához kapcsolódó eszközbeszerzéseinek és infrastrukturális beruházásainak támogatása, kiadványok készítése, rendezvények szervezése” című intézkedésre 2013.06.18. napján benyújtott, 8547476375 azonosítószámon nyilvántartott pályázat tárgyát képező Muzsikál a Zagyva című projekt "4. felvonásának" lebonyolítására 2014. augusztus 16-án és 17-én kerül sor.

Bővebben...

 

 

 - - -
Nem szeretne több Hírlevelet kapni?
Powered by AcyMailing